Adidas hockeyschoenen

Hockey is een echte buitensport en wordt op een veld gespeeld. Er is ook een variant en dat is zaalhockey. Het belangrijkste attribuut wat je bij hockey nodig hebt is de stick om de bal mee te manipuleren. Aan de stick zijn een aantal reglementen gebonden. Zo zit er een bolle en een platte kant aan de hockeystick. Er wordt mannen en vrouwenhockey gespeeld op hoog niveau. De KNHB is de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond zorgt dat alles binnen het hockeygebeuren op een professionele manier verloopt.

Hockeyschoenen Adidas

Behalve de hockeystick is ook de kleding en het schoeisel erg belangrijk tijdens de wedstrijd. De hockeyschoenen Adidas zijn voor elke hockeyspeler geschikt. Hockeyschoenen moeten beschikken over veel demping en moeten bijna tijdens het lopen niet gevoeld worden. Hockeyschoenen zijn erg persoonlijk en moeten eigenlijk wanneer je deze aantrekt direct fijn en soepel aanvoelen. Let met name op de noppen onder de schoen. Een fijne nop is het meest geschikt voor een waterveld terwijl een grovere nop op alle ondergronden toegepast kunnen worden. Ook voor de zaalhockeysport heeft Adidas de perfecte schoen. Het belangrijkste op het gebied van de hockeyschoen is dat deze absoluut nergens mag knellen. Dit zou het lopen op het veld tijdens de wedstrijd belemmeren.

Hockey op Adidas binnen en buiten

Een tweetal beschrijvingen van hockeyschoenen van Adidas. Die lichten we even toe, omdat dit de topproducten momenteel zijn binnen de collectie van de Adidas hockeyschoenen.

Adidas Speedcourt 8 blauw combi

Deze Adidas zaalhockeyschoen is van een prachtige diepblauwe kleur en zorgt voor veel wendbaarheid op de zaalvloer. Of je nu veel moet rennen een hak- of teenloper bent, deze hockeyschoenen van Adidas is een prettige zaalschoen waar je lange tijd veel plezier van zult hebben. De schoen is prettig geprijsd en voor iedereen betaalbaar.

Adidas dames adiSTAR4

Deze veld hockey schoen is ontworpen voor snelheid en grip en heeft daarom ook een stevige noppenzool. De noppenzool is zodanig ontworpen dat het wenden en keren geen enkel probleem is. Hockey is immers een sport van actie en reactie.
Kenmerkend aan de schoen zijn het lichtgewicht bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal. Dit zorgt voor comfort en ondersteuning. De Adripene foam onder de tenen zorgt voor hoge elasticiteit en voorwaartse bewegingen worden gestimuleerd. De schoenen hebben een zool die schokdempende kwaliteiten heeft en zo de belasting op de gewrichten verlagen.
Kijk voor meer informatie over de hockeyschoenen van Adidas op de desbetreffende website zoals die van Hockeypoint.